У Києві жінка битою розтрощила чотири автомобілі: свої дії вона пояснити не змогла, – ФОТО

У Києві жінка битою розтрощила чотири автомобілі: свої дії вона пояснити не змогла, – ФОТО
24 Листопада 2023, 11:02
Поділитися:

В четвер, 23 листопада, поліція Києва затримала раніше судиму жінку, яку підозрюють у вчинені хуліганства. Зловмисниця бейсбольною битою пошкодила чотири машини, що були припарковані у дворі багатоповерхівки в Дарницькому районі столиці. Наразі підозрюваній загрожує до п’яти років обмеження волі.

Деталі повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

За словами правоохоронців, до них із заявою про хуліганство звернувся мешканець столиці. Він повідомив, що невідома жінка дерев’яною битою розбила його автомобіль, який знаходиться біля будинку на вулиці Анни Ахматової.

Поліцейські встановили особу жінки, яка може бути причетна до правопорушення – нею виявилась 28-річна жителька Києва, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

Затримана не змогла пояснити правоохоронцям мотиви свого вчинку.

За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження, а затриманій повідомили про підозру.

Підозрюваній загрожує до п’яти років обмеження волі.

Раніше ми повідомляли, що у Києві правоохоронці встановили особи двох порушників, які пошкодили вісім автомобілів на столичні Оболоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua