У Києві затримали злодія зі «стажем», який обікрав вчительку

image
11 Травня 2019, 03:14
Поділитися:

В учбовому закладі Дарницького району зловмисник викрав гаманець з грошима та банківськими картками. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що потерпіла залишила учбовий кабінет незачиненим та, коли вона знаходилася у керівництва закладу, невідома особа вкрала із її сумки гаманець з грошима в сумі близько 4 тисяч гривень та кредитними картками.

Також потерпіла тримала у гаманці папірець з пін-кодами, тож за деякий час до неї надійшло смс-повідомлення про зняття з її банківського рахунку грошових коштів у сумі 8000 гривень. Власне після цього вчителька і дізналася про зникнення гаманця.

Працівники Дарницького управління поліції ретельно вивчили відеозаписи внутрішніх та зовнішніх камер спостереження та встановили особу зловмисника. За добу поліцейські встановили місцезнаходження злодія та затримали його. 

Підозрюваний розповів правоохоронцям, що він зайшов до гімназії під виглядом батька школяра, відкрив двері класу іноземної мови, де знайшов у тумбочці сумку, звідки викрав гаманець з грошима, а потім у банкоматі зняв гроші.

Затриманим виявився 38-річний мешканець Полтавської області. За його плечима неодноразові судимості за скоєння крадіжок та 12 років перебування у місцях позбавлення волі.

Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину: на час досудового слідства йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Читайте також: У Києві подорожчало вивезення сміття

Читайте також: Чим довше Рада не голосує, тим більше можливостей має новообраний Президент – Дмитро Раімов

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV