У Києві затримали водія, який напідпитку протаранив п’ять автомобілів та влаштував бійку (фото)

image
12 Листопада 2023, 11:11
Поділитися:

12 листопада 2023 г. 11:01

У Солом’янському районі Києва ввечері 11 листопада, на проспекті Відрадному, нетверезий водій автомобіля BMW протаранив 5 автомобілів. Між власниками пошкоджених авто та горе-керманичем виникла сварка, яка переросла в бійку. Конфлікт зупинили поліція та спецпризначенці. Порушника затримали, він пройшов огляд за допомогою приладу Драгер, який показав 1,84 проміле.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві та інформації Патрульної поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомили у поліції, 11 листопада близько 21:30 до правоохоронців надійшла інформація, що на проспекті Відрадному водій автомобіля BMW, ймовірно, напідпитку здійснив зіткнення з 5-ма припаркованими автомобілями.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Власники пошкоджених автомобілів почали почали обурюватись і словесний конфлікт переріс у бійку. Сутичку зупинили наряди патрульної поліції, спецпризначенці полку № 1 та поліція охорони. Порушника затримали, він пройшов огляд за допомогою Драгеру, результ – 1,84 проміле.

Подію зареєстровано у Солом’янському управлінні поліції, всі обставини події зʼясовуються.

Нагадаємо, на межі Київської та Черкаської областей 10 листопада сталася смертельна ДТП. На трасі Київ-Одеса водій легковика не впорався з керуванням та зіткнувся з відбійником. Автівка спалахнула, керманич загинув у вогні.

Читайте: У Києві винуватця смертельної ДТП на Лобановського засуджено до 5 років позбавлення волі

Фото: ГУ Нацполіції в Києві, Патрульна поліція

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона