У Києві затримали трьох підозрюваних у смертельному побитті товариша

image
22 Червня 2023, 11:56
Поділитися:

22 червня 2023 г. 11:48

Столичні правоохоронці затримали трьох киян, які побили та кинули помирати свого знайомого. Інцидент стався під час розпиття спиртних напоїв у гаражі на вулиці Сирецькій. Знайшли потерпілого з важкими травмами у кущах, згодом він помер в лікарні. За скоєне спільникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“До поліції Києва надійшла інформація про те, що у кущах на вулиці Сирецькій неповнолітній виявив чоловіка зі слідами побиття. На місце події одразу прибули співробітники кримінальної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Правоохоронці встановили, що що 35-річний уродженець Луганської області ввечері прийшов до свого товариша, який у той час розпивав спиртні напої разом з двома чоловіками в гаражі. Згодом між потерпілим і господарем почалась сварка та бійка, до якої долучились двоє гостей. Зловмисники втрьох завдали численних ударів по голові і тулубу чоловіка, доки той не впав на підлогу без свідомості. Далі вони відтягли товариша до кущів, після чого намагались відмити місце вчинення злочину та власний одяг від слідів крові.

“Потерпілого лікарі госпіталізували до медичного закладу із відкритою черепно-мозковою травмою, забійними ранами та численними переломами черепа. Втім, отримані тілесні ушкодження виявились несумісні з життям і наступного дня чоловік помер у лікарні”, – повідомили у поліції.

Усіх трьох місцевих мешканців, 1982, 1983 та 1977 років народження, затримали. За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманим оголошено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу – тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого. За скоєне спільникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, столичні поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом смерті неповнолітніх у Солом’янському районі Києва. Також правоохоронці затримали 46-річного киянина, до якого напередодні прийшли дівчата з метою вживання наркотичних речовин.

Читайте: У Білій Церкві правоохоронці повідомили про підозру охоронцю за зґвалтування жінки та нанесення тяжких тілесних ушкоджень

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона