У Києві затримали трьох чоловіків за незаконну порубку дерев на Трухановому острові (фото)

image
15 Грудня 2022, 19:52
Поділитися:

15 грудня 2022 г. 19:45

Співробітники столичної КО “Муніципальна охорона” виявили факт незаконної рубки дерев на Трухановому острові. За “гарячим слідом” було викрито трьох чоловіків, причетних до цього правопорушення.

Про це, як передає KВ, йдеться в в повідомленні пресслужби Київської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні, 15 грудня, під час патрулювання парку “Труханів острів”, що в Деснянському районі, до співробітників КО “Муніципальна охорона” надійшла інформація про те, що на острові невідомі люди проводять незаконну порубку дерев”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Муніципали прибули на місце вирубки, та правопорушників вже не було. Проте було виявлено сліди спилювання дерев, а також свіжі сліди на снігу від шин автомобілі. За свіжими слідами було виявлено автомобіль із причепом та деревами, які вже були вивантажені та було розпочато їх порізку.

На місце події викликали працівників поліції, які встановили особи правопорушників. Ними виявились місцеві мешканці.

Наразі всім учасникам скоєного загрожує покарання у вигляді кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка дерев у лісі, що заподіяла істотну шкоду).

Нагадаємо, з наближенням новорічних свят лісівники, співробітники Держекоінспекції та патрульної поліції розпочинають проводити рейди та патрулювання територій, де ростуть молоді насадження хвойних дерев. За кожне незаконно зрубане дерево правопорушнику доведеться сплатити штраф залежно від розміру дерева.

Читайте: Нарубав лісу на на понад 1,5 мільйона: на Київщині судитимуть жителя Вишгорода

Фото: Київська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона