У Києві затримали озброєного чоловіка, який намагався захопити бізнес-центр (фото)

image
12 Жовтня 2023, 10:05
Поділитися:

12 жовтня 2023 г. 10:02

У Солом’янському районі Києва, на бульварі Вацлава Гавела, зранку 12 жовтня чоловік зі зброєю намагався захопити офісну будівлю. Зловмисник здійснив кілька пострілів у приміщенні та погрожував встановити “розтяжку”. У результаті перемовин його затримали, обставини вчинку встановлюють правоохоронці.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Подія сталась на бульварі Вацлава Гавела у Солом’янському районі Києва. До поліції Києва надійшла інформація про те, що невідомий зайшов у приміщення бізнес-центру та здійснив постріли. Негайно на місце прибули спецпризначенці КОРДу”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що озброєний чоловік, погрожуючи охоронцям, змусив їх покинути будівлю. Далі він зробив кілька хаотичних пострілів та погрожував встановити “розтяжку” біля вхідних дверей, аби не пустити правоохоронців.

У результаті перемовин поліцейські затримали зловмисника. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Слідчо-оперативна група встановлює обставини та мотиви скоєного.

Нагадаємо, 3 жовтня близько 1:30 ночі військовослужбовець застрелив двох товаришів по службі і втік з місця злочину. Зловмисника було затримано. Зазначається, що попередньо він був у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте: На столичній Оболоні затримали чоловіка, який погрожував підірвати банк

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона