У Києві затримали неадеквата з кувалдою

image
27 Серпня 2019, 19:22
Поділитися:

У Дніпровському районі п’яний мешканець однієї з багатоповерхівок по вулиці Алішера Навої кидався на людей із кувалдою, розтрощив під’їзд та погрожував підірвати гранату.  

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

– Як розповіли сусіди затриманого, чоловік зловживає спиртним і часто поводить себе неадекватно: галасує у дворі, розкидає речі, чіпляється до перехожих. Коли цього разу йому зробили зауваження, він пішов додому і повернувся з кувалдою в руках. На вулиці він почав гучно лаятися та кидатися на людей, погрожуючи молотом. Потерпілих внаслідок дій фігуранта немає, однак зловмисник розбив панель домофона та віконне скло у під’їзді, – розповіли правоохоронці.

Після приїзду поліцейських нетверезий дебошир зачинився у квартирі та погрожував підірвати гранату, якщо до нього спробують наблизитися. Після перемовин із чоловіком, правоохоронцям зрештою вдалося потрапили у помешкання 33–річного хулігана. 

Відомо, що раніше він не був судимий. Речовий доказ вилучили та направили на експертизу. Щодо погроз гранатою, то, за словами затриманого, він у такий спосіб пожартував. Сподівався, що поліцейські злякаються та залишать його у спокої. Ми провели невідкладний обшук у помешканні затриманого – жодних боєприпасів чи зброї не виявили, – повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.   

Чоловіку за хуліганство загрожує до 5 років тюрми.

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ