У Києві затримали наркозбувача з партією “товару” вагою понад два кілограми (фото)

image
2 Січня 2023, 10:56
Поділитися:

2 січня 2023 г. 10:46

У Святошинському районі столиці столичні дільничні затримали торговця амфетаміном. Порушника зупинили на вулиці з черговою партією наркотиків вагою близько 2,5 кілограмів. Чоловік маскував свій “товар” під консерви.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Патрулюючи територію Святошинського району столиці, дільничні офіцери поліції на вулиці Булаховського помітили підозрілого молодика з коробкою у руках, а відтак зупинили його для перевірки”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Під час перевірки у коробці поліцейські виявили вісім консервних банок, у яких були наркотики.

“Всередині знаходилися пакетики з амфетаміном та солями “PVP” загальною вагою близько 2,5 кілограмів. Усі наркотичні речовини слідчі вилучили та направили на експертизи”, – розповіли в поліції.

З’ясувалося, що 26-річний уродженець Донецької області замовляв наркотики оптовими партіями через телеграм-канал, після отримання фасував та збував шляхом закладок або посилками через поштові відділення. Чоловіка затримали.

За місцем проживання фігуранта слідчі провели невідкладний обшук, під час якого вилучили з квартири наркотичну речовину, схожу на амфетамін, а також ваги та пакетики для фасування.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України — незаконне придбання та зберігання особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах, з метою збуту. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва правоохоронці викрили чоловіка, який організував торгівлю наркотичними та психотропними речовинами з приміщення власної квартири. Відтепер йому загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.

Читайте: Правоохоронці викрили 6 учасників злочинного угрупування, які збували оптовими партіями наркотики на Київщині

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона