У Києві затримали чоловіків “під наркотиками”, у яких був пістолет

У Києві затримали чоловіків “під наркотиками”, у яких був пістолет
8 Серпня 2022, 15:44
Поділитися:

Чоловіки були у стані наркотичного сп’яніння і навіть цього не приховували. Фото: КО “Муніципальна охорона”

Цієї ночі біля парку “Прибережний” працівники “Муніципальної охорони” затримали авто з двома нетверезими чоловіками, у яких вилучили пістолет.

Про це повідомили в КО “Муніципальна охорона”.

Так, вночі, патрулюючи зону парку “Прибережний”, охоронники помітили посеред дороги автомобіль, в якому чоловіки помінялись місцями. Такі дії охоронцям здалися підозрілими. При перевірці документів з’ясувалося, що обидва чоловіки знаходились під наркотичним впливом і навіть цього не приховували.

У Києві затримали чоловіків

До перевірки підозрілих осіб долучилася патрульна поліція, котра проїжджала повз. Виявилося, що водія, який був за кермом вже було позбавлено водійських прав. Також в автомобілі був знайдений пістолет. Серед документів виявили дозвіл на зброю, термін дії яких скінчився ще у 2020 році.

Поліція склала відповідний протокол за 130 статтею(керування транспортним засобом у стані сп‘яніння), та вилучення зброї на тимчасове зберігання за дозвільною системою. Учасників правопорушення було доставлено у відділ поліції.

В КМДА додали, що усього за тиждень, у період із 1 до 7 серпня працівники КО “Муніципальна охорона” щодоби забезпечували охорону об’єктів комунальної та інших форм власності.

На добовому чергуванні у середньому перебувало 90 працівників

За цей час охоронці виявили:

людей у стані алкогольного сп’яніння – 40 (проведено профілактичні бесіди);людей з ознаками наркотичного сп’яніння – 15 (проведено профілактичні бесіди);осіб із підозрою на здійснення правопорушення – 1;дітей без догляду дорослих – 5.

Раніше ми розповідали, що Нацгвардйці затримали рецидивіста на краденому авто. Водій намагався на великій швидкості проскочити блокпост. 

Також вас може зацікавити: У Києві чоловік систематично крав електросамокати відомої служби прокату, – ФОТО

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua