У Києві затримали чоловіка, який зарізав товариша через гучну музику

image
10 Травня 2023, 12:52
Поділитися:

10 травня 2023 г. 12:45

У Солом’янському районі столиці правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у нанесенні смертельних ножових поранень знайомому. Інцидент стався під час спільного застілля в квартирі по вулиці Миколи Василенка. Конфлікт через гучну музику закінчився сваркою та загибеллю одного з гостей.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається що правоохоронці отримали виклик на вулицю Миколи Василенка, де за повідомленням, в одній з квартир чоловік вдарив ножем свого знайомого.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативні групи Головного та Солом’янського управлінь поліції, лікарі, а також співробітники карного розшуку для встановлення обставин того, що трапилось.

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка із ножовими пораненнями грудей. Попередньо з’ясовано, що власник квартири разом зі своїми знайомими розпивав вдома алкогольні напої.

“Під час застілля в одного із гостей виник конфлікт з потерпілим через гучність музики, у результаті чого, порушник декілька разів вдарив господаря оселі ножем у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень киянин помер на місці”, – йдеться в повідомленні.

Фігуранта бійки затримали, ним виявився мешканець Київської області, 1971 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 , а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, оперативні співробітники столичної поліції за силової підтримки бійців КОРД затримали киянина, який через ревнощі намагався вбити свою знайому та її товариша. Подія сталася вчора ввечері, 15 квітня, на вулиці Милославській у Деснянському районі. За скоєний злочин зловмиснику загрожує і від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Читайте: Правоохоронці затримали чоловіка, який намагаючись помститися своїй дружині, вбив свою доньку та ледь не отруїв газом сина

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона