У Києві затримали 25-річного педофіла: що відомо

image
24 Серпня 2023, 16:20
Поділитися:

Кричущий інцидент трапився в Святошинському районі в одному з будинків на бульварі Кольцова. Злочинець зайшов у ліфт з 12-річною дівчинкою, де вчинив відносно неї розпусні дії. Тепер йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Про це повідомляє ГУ Нацполіція у м. Києві.

“Оперативники карного розшуку спільно з аналітиками управління кримінального аналізу встановили особу ймовірного підозрюваного та передали орієнтування усім підрозділам столичної поліції”, – йдеться в повідомленні.

Поблизу метро “Святошин” правоохоронці помітила чоловіка, який підпадав під прикмети. Ним виявився 25-річний уродженець Харківщини, який вже був неодноразово судимий за зберігання наркотиків та дезертирство.

На Борщагівці затримали педофіла

Слідчі встановлюють, чи причетний він до двох аналогічних злочинів, скоєних в Святошинському районі.

Слідчими за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури готується повідомлення фігурантові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України – розбещення неповнолітніх. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua