У Києві зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції в приватних дитячих садочках Дарницького району

image
2 Вересня 2023, 14:17
Поділитися:

2 вересня 2023 г. 14:01

У Києві зареєстровано захворювання 4 дітей внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції в приватних садочках Дарницького району. Раніше було зафіксовано спалах захворювання у дошкільних закладах Київської області, захворіло 17 діточок. Встановлено, що постачальник та організатор харчування дітей та сама кейтерінгова компанія.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ГУ Держпродспоживслужби в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, зареєстровано захворювання 4 дітей у Києві і 17 дітей, віком від 2 до 6 років, у шести приватних дитячих садочках Бучанського та Фастівського районів Киівської області.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що під час епідемічного розслідування було зʼясовано що обслуговує дитячі заклади одна й та сама кейтерінгова компанія.

“Нині заклад у Києві не працює, триває епідрозслідування та проводиться комплекс протиепідемічних заходів спільно з фахівцями Київської області”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, киян закликають подбати про імунопрофілактику, особливо дітей, котрі з тих чи інших причин наразі не вакциновані. Зараз, до спалаху хвороби, ще є найкращий період, щоб захиститися від кору, зробивши відповідне щеплення.

Читайте: На Київщині напередодні нового навчального року проінспектували шкільні їдальні

Фото: ілюстративне, відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона