У Києві за рік озеленювачі висадили понад 57 тисяч дерев та кущів, – ФОТО

image
3 Грудня 2022, 19:30
Поділитися:

У Києві за 2022 рік комунальники «Київзеленбуду», попри війну, висадили 4750 дерев та 53000 кущів у парках, скверах, бульварах та проспектах міста.

Про це повідомляється на сторінці «Київзеленбуд» у Facebook.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин, щоб ви завжди були в курсі.

У столиці за рік комунальники висадили понад 57 тисяч дерев та кущівУ столиці за рік комунальники висадили понад 57 тисяч дерев та кущівУ столиці за рік комунальники висадили понад 57 тисяч дерев та кущівУ столиці за рік комунальники висадили понад 57 тисяч дерев та кущів

Також вони висадили квіти, багаторічні та злакові рослини.

У столиці за рік комунальники висадили понад 57 тисяч дерев та кущів, КО «Київзеленбуд»

У столиці за рік комунальники висадили понад 57 тисяч дерев та кущів, КО «Київзеленбуд»

Нам це вдалося, тому що з початку повномасштабного вторгнення ворогів ми не припиняли свою роботу, наші районні підприємства працювали злагоджено й без перерв, – зазначили в повідомленні.

В пресслужбі підкреслили, що нещодавно працівники «Київзеленбуду» висадили на нижньому плато у парку Володимирська гірка 15 платанів, які доповнюють алею і поступово також стануть окрасою цього місця.

В повідомленні зазначили, що в озелененні Києва їм також допомогали меценати, серед яких розсадники, бізнес та соціальні структури.

Ми також раніше повідомляли про те, що в Оболонському районі Києва комунальники висадили рекордну кількість квітів та кущів – 6 тисяч. Крім того, будо посаджено понад 2 тисячі декоративних злаків та багаторічних трав.

Крім того, писали, що під час останнього масованого обстрілу ракети країни-терористи пошкодили на підприємстві КП УЗН Печерського району Києва тепличний комплекс та адміністративну будівлю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua