У Києві з 300 локацій вивезли понад шість тисяч кубометрів сміття (фото)

image
9 Квітня 2023, 13:07
Поділитися:

9 квітня 2023 г. 13:02

У столиці в суботу, 8 квітня, відбулася загальноміська толока. Міські служби спільно з трудовими колективами підприємств та організацій, мешканцями навколишніх будинків очищали території. Також було висаджено понад 2,3 тисяч кущів та дерев.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що толоки провели на більш як 300 локаціях. Загалом зібрали та вивезли понад 6 тисяч кубометрів відходів. Також всадили понад 2,3 тис. зелених насаджень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зауважив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, під час толоки на вулиці Володимирській, біля головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка висадили алею 12-річних платанів. Дерева одразу оснастили автоматичною системою крапельного поливу аби в спекотну погоду зелені насадження мали достатньо вологи.

У КМДА закликають усіх власників, орендарів і балансоутримувачів територій продовжувати дбати про чистоту та порядок.

Нагадаємо, у Києві розпочався весняний місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Місячник триватиме до 1 травня. Влада закликає долучитися до загальноміської толоки й усіх охочих містян, у кого є бажання і вільний час.

Як інформувала KВ, у столиці з 8 квітня почався процес відключення будівель від тепла. Роботи триватимуть до кількох днів, що обумовлено технологічними вимогами.

Читайте: Завершення опалювального сезону в Києві: комунальники прозвітували про заміну 50 км аварійних тепломереж

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона