У Києві з 1 вересня ресторани та кафе працюватимуть на годину довше

image
30 Серпня 2023, 14:33
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 14:24

У Києві Рада оборони міста ухвалила рішення про продовження часу роботи закладів громадського харчування. З першого дня вересня ресторани та кафе працюватимуть до 23 години.

Про це, як передає KВ йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Столичні заклади громадського харчування подовжать час своєї роботи на одну годину – до 23:00. Таке рішення ухвалила Рада оборони Києва. У силу воно вступить із 1 вересня”, – повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він нагадав, що рішення про обмеження роботи закладів харчування до 22:00 було ухвалене, коли комендантська година в столиці розпочиналася о 23:00. Зараз вона починається з 00:00. З проханням про продовження роботи до міської влади звернулися представники Національної ресторанної асоціації України.

“..подовження часу роботи закладів сприятиме поліпшенню економічної ситуації у столиці, створенню додаткових робочих місць, збільшенню надходжень від податків, зборів і платежів до бюджетів усіх рівнів”, – написав Віталій Кличко.

Нагадаємо, з 1 вересня 2022 року заклади громадського харчування мали працювати до 22:00. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва. у липні 2023 року Національна ресторанна асоціація України звернулася до Ради оборони міста Києва з проханням розглянути питання щодо подовження роботи ресторанів до 23 години.

Читайте: Кличко пообіцяв подумати над подовженням роботи ресторанів до 23:00

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона