У Києві виробляють унікальні установки для лікування холодом

image
31 Жовтня 2019, 19:17
Поділитися:

У Дніпровському районі працює унікальне підприємство, що спеціалізується на розробці, проєктуванні та виробництві холодильного та кріогенного обладнання для медичних та дослідницьких цілей.

Фахівці НВТ «Дніпро-МТО» (CryoGenTech) нині, після сертифікації, впроваджують кріотерапевтичну установку, яка використовується в медичній практиці для лікування холодом захворювань опорно-рухового апарату, в косметології для знеболення при впливі лазеру.

Як повідомляє Дніпровська РДА, це підприємство – єдиний виробник в Україні та Східній Європі безазотного кріогенного обладнання для медицини, промисловості й особистого застосування. Головним напрямком діяльності компанії є розробка та виготовлення обладнання для задоволення вимог користувачів в межах температур від -40°С до -160°С.

У продукції реалізовано унікальну безазотну, безпечну технологію отримання ультранизьких температур аж до -190°С з використанням тільки електроенергії. Розроблене та впроваджене кріогенне обладнання сертифіковане за міжнародними стандартами ISO 13485:2012 та ISO 9001:2008.

Компанія частину виробленої продукції експортує у Німеччину, Угорщину, Литву, Білорусь.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ