У Києві викрили чергове незаконне детективне агентство, – ФОТО

image
24 Листопада 2023, 12:37
Поділитися:

У Києві правоохоронці викрили «детективне агентство», учасники якого незаконно стежили за людьми. У своїй роботі вони використовували спецзасоби, приховане стеження та збували інформацію з державних джерел.

Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

У Києві правоохоронці викрили незаконне детективне аг, Київська міська прокуратура

У Києві правоохоронці викрили незаконне детективне аг, Київська міська прокуратура

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

У Києві правоохоронці викрили незаконне детективне аг

Відомості з реєстрів АРМОР, РАЦС, НАІС, АРКАН «співробітники» агентства оцінювати від 600 доларів США.

У своїй роботі «детективи» використовували спеціальні технічні засоби, здійснювали приховане стеження, відслідковували маршрути пересування осіб та збували інформацію з державних та правоохоронних баз даних.

У свою чергу, невстановлені особи, зловживаючи своїм службовим становищем за грошову винагороду здійснювали перевірку потрібних фізичних осіб за наявними базами даних та передавали отриману інформацію «детективу», – розповіли у прокуратурі.

У ході досудового розслідування правоохоронці провели ряд обшуків, які підтвердили протиправну діяльність «детективів». Одному з фігурантів повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі слідчі встановлюють усіх причетних до незаконного стеження осіб.

Нагадаємо, ми повідомляли раніше про те, що у Києві викрили «детективне агентство», учасники якого здійснювали незаконне стеження за громадянами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua