У Києві вночі сталася пожежа в адмінбудівлі, – ФОТО

image
1 Грудня 2022, 13:28
Поділитися:

1 грудня в Києві, вночі, сталася пожежа в Дніпровському районі столиці. Там загорілась двоповерхова адміністративна будівля.

Про це йдеться в повідомленні ГУ ДСНС у м. Київ.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

У столиці палала двоповерхова адміністративна будівля

1 грудня о 02:44 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: вул. Гната Хоткевича, що у Дніпровському районі столиці, – йдеться в повідомленні.

По прибуттю до місця виклику, під час проведення розвідки, рятувальниками було встановлено, що пожежа сталася на мансардному поверсі, у 2-поверховій адміністративній будівлі. Провівши оперативне розгортання, рятувальники приступили до гасіння пожежі. Гасіння пожежі ускладнювалось тим, що стіни будівлі були дерев’яні з керемзитовим наповненням, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню.

Пожежу було локалізовано о 03:51, та ліквідовано о 04:18 на площі 84 кв.м.

До ліквідації було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 20 чоловік особового складу.

Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено. Причини та обставини пожежі з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що 30 листопада, у Святошинському районі столиці на вулиці Кольцова, 19 сталася пожежа в багатоповерхівці. Через сильне задимлення бійцям довелолося евакуювати батьків та двох дітей – 4-х місяців та 6 років. На щастя, діти залишись неушкоджені.

Також повідомляли, що 27 листопада о 11:12 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про те, що горить дерев’яна будівля двоповерхового ресторану «БородиБар» під Києвом.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua