У Києві відновлюють трамвайну лінію, яка веде у Пущу-Водицю, – ФОТО, ВІДЕО

image
12 Травня 2022, 14:38
Поділитися:

У Києві спеціалісти почали відновлення трамвайної лінії, яка веде у Пущу-Водицю. Ремонтники приступили до роботи одразу після обстеження пошкоджених ділянок саперами ДСНС. Загалом, потрібно облаштувати понад півтисячі шпал, пошкоджених через бойові дії.

Про це повідомили у КМДА.

Ремонтники відновлюють трамвайну колію до Пущі-Водиці, КМДА

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Ремонтники відновлюють трамвайну колію до Пущі-Водиці

Спеціалісти Служби колії КП “Київпастранс” після обстеження пошкоджених ділянок саперами ДСНС розпочали роботи з відновлення колій у Пущі-Водиці.

Фахівці мають встановити 250 метрів рейок, два стрілочних переводи та близько 600 шпал. Роботи завершаться найближчим часом.

Ремонтники відновлюють трамвайну колію до Пущі-Водиці, КМДА

Ремонтники відновлюють трамвайну колію до Пущі-Водиці, КМДА

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник розповів, що під час наступу російських окупантів на Київ від ворожого вогню постраждали ділянки колії у Пущі-Водиці.

Ремонтники відновлюють трамвайну колію до Пущі-Водиці, КМДА

Ремонтники відновлюють трамвайну колію до Пущі-Водиці, КМДА

Спеціалісти “Київпастрансу” працюють для якнайшвидшого відновлення улюбленого трамвайного маршруту киян. Бо без сумніву, Пуща-Водицький трамвай – візитівка і один з символів нашого міста. Історичний маршрут, якому понад сто років, пережив дві світові війни. І щоразу місто відновлювало його. Відновимо наш легендарний маршрут і зараз! — наголосив Микола Поворозник.

Нині замість трамвайного маршруту, який з’єднував Пущу-Водицю з рештою Оболонського району, курсує тимчасовий автобусний маршрут – 12Т.

Нагадаємо, ми писали про те, що з 10 травня в Києві розпочалися гідравлічні випробування тепломереж. Випробовувати мережі будуть у всіх районах міста поетапно. Це означає, що на 2 тижні кияни залишаться без гарячої води. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Також ми повідомляли, що міська влада Києва звернулась до мешканців міста із закликом максимально зменшити обсяг сміття, зокрема, намагатися зминати паперове, пластикове упакування та жерстяні банки. Таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua