У Києві відновлює роботу ще один торгово-розважальний центр

image
9 Травня 2022, 21:00
Поділитися:

В Києві продовжують відкриватися ТРЦ та магазини. Так, вже 10 травня в столиці знову запрацює торгово-розважальний центр Lavina.

ТРЦ працюватиме для відвідувачів з 11:00 до 19:00.

Про це повідомляє прес-служба закладу на своїй сторінці в Facebook.

Для того, аби детальніше спланувати свій майбутній шопінг, ділимося магазинами, які запрацюють у Lavina: DeFacto, Nike, JYSK, The Body Shop, ELDORADO, SOVA та ще багато інших. Гортай картинки та читай повний список працюючих магазинів, – сказано в повідомлені.

Нагадаємо, під час активної фази оборони Києва ТРЦ Lavina отримав пошкодження. Адміністрація повідомляла, що всередині тривають ремонтні роботи, тож тривалий час заклад не працював.

Крім того в столиці ще на початку квітня роботу віднов роботу ТРЦ “River Mall”, який знаходиться за адресою: Дніпровська набережна, 10в, біля метро “Осокорки”.

Згодом запрацювали ТРЦ “Гулівер”, який розташований біля станції метро “Палац Спорту” та “Respublika Park“, який знаходиться поблизу станції метро “Теремки” за адресою Кільцева дорога, 1. Для відвідувачів працюють входи №1, 2 та з паркінгу Р6 і Р7. Паркінг ТРЦ працюватиме безкоштовно.

Звертаємо увагу, що під час повітряної тривоги усі магазини зачиняються, а співробітники та відвідувачі повинні спуститися до тимчасового укриття, що знаходиться на мінус другому рівні підземного паркінгу.

Вас може зацікавити: “Україна – розп’яття”: у Києві відкрили першу виставку про війну проти рф, – ФОТО

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua