У Києві відкривають рух по мосту Метро через Русанівську протоку й готуються до снігопадів

image
31 Жовтня 2019, 14:28
Поділитися:

Як повідомляв «Вечірній Київ» сьогодні відкрито оновлений перехід на станції метро Святошин. Завтра запустять рух транспорту по новозбудованій ділянці ділянці Великої окружної дороги на півночі Оболоні. Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, післязавтра буде відкрито рух по капітально відремонтованому й підсиленому проїзду мосту Метро через Русанівську протоку.

Кілька днів тому завершилися роботи з оновлення та посилення дорожного покриття на Дарницькій площі, відкрито рух трамваїв по Борщагівському шляхопроводу, де триває ремонт на іншій половині полотна. 

Ще продовжуються роботи на шляхопроводі через проспект Бандери й реконструкція пішохідного моста на проспекті Курбаса. Повним ходом будується Шулявський шляхопровід, який мають намір відкрити наприкінці року.

Тим часом, місто має забезпечити не тільки ремонт доріг, а й їх належне утримання у зимовий період, – нагадав присутнім на Колегії КМДА Микола Поворозник. – Маю на увазі, превентивну обробку дорожньої мережі – спусків, шляхопроводів, мостів проти льоду й ковзання, а також заборону в’їзду у місто великогабаритного транспорту під час снігопадів та на час очищення доріг від снігових заносів. Ми будемо також в цьому сезоні завчасно попереджати про наближення снігопадів. Аби й автомобілісти й комунальні служби були готові до сюрпризів погоди. Всі інспектори з благоустрою мають провести попереджувальну роботу з балансоутримувачами територій про обов’язкове розчищення своїх ділянок, посипання протиожеледними матеріалами.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ