У Києві відкрили з’їзди з Дарницького мосту, – ФОТО

image
6 Липня 2023, 12:04
Поділитися:

У Києві на лівому березі відкрили новозбудовані з’їзди з Дарницького мосту — рух транспорту ними запущено.

Про це повідомив генеральний директор компанії-підрядника Максим Шкіль.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб не пропустити важливі події та завжди бути в курсі.

За словами Шкіля, понад 15 років міст був у недобудованому стані. Відсутність всього комплексу розв’язок призвела до того, що транспорт не міг використати Дарницький міст, як це передбачено проектом.

Виник дисбаланс транспортних потоків: сусідні мости – Південний та міст імені Патона – були перевантажені, тоді як Дарницький має суттєвий резерв пропускної спроможності. Проблема проїзду на Лівий берег набула більшого масштабу після початку повномасштабного вторгнення, коли рух через Південний міст був обмежений, – зазначив директор компанії-підрядника.

Нагадаємо, ми писали про те, що у більшості районів Києва дорожники розпочали облаштовувати кільцеві розв’язки на перехрестях. Загалом цього року планують облаштувати близько 40 нових кільцевих розв’язок для підвищення безпеки руху.

Крім того, розповідали, що у Києві на Оболоні побудують трирівневий паркінг на 720 місць. Його підземна частина слугуватиме укриттям для містян під час повітряних тривог.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua