У Києві відкрили важливу історичну пам’ятку: подробиці

image
6 Червня 2023, 12:39
Поділитися:

На Михайлівській площі столиці відкрили важливу історичну пам’ятку, яка з початку повномасштабної війни в Україні була закрита мішками з піском.

Про це повідомив журналіст The Globe and Mail Марк Маккіннон у Twitter.

Мова йде про пам’ятник княгині Ользі, який захищали від російських атак мішками з піском. Журналіст зазначив, що відкриття монумента показує впевненість киян в ППО, які не допустять, аби ворожі снаряди влучили по столиці.

💪 «Ознака впевненості Києва у своїй протиповітряній обороні»: відкривають пам’ятники на Михайлівській площі, які були захищені мішками з піском, повідомляє кореспондент The Globe and Mail Марк Маккіннон. pic.twitter.com/Ae5inVrHKL

— The Village Україна (@thevillageua) June 5, 2023

“Ознака впевненості Києва у своїй протиповітряній обороні: пам’ятники на центральній Михайлівській площі міста, засипані з початку війни мішками з піском, щоб захистити від пошкоджень, сьогодні відкривають”, – написав Маккіннон.

Проте пізніше Марк потім додав: “Незрозуміло, чи це нова політика, чи просто час виконати технічне обслуговування та прибирання статуй”.

Нагадаємо, що раніше ми писали про 10 закладів столиці з неймовірним краєвидом. Подробиці за посиланням.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію



Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua