У Києві відкрилося метро

image
25 Травня 2020, 10:07
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні в Києві о 5.30 запрацювало метро. У підземку не пускають без масок, із ознаками респіраторного захворювання та високою температурою. Жетони більше не продаватимуть.

Згідно з розпорядженням керівника робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, на вході в метрополітен здійснюється візуальний огляд пасажирів. Тим, у кого помічені ознаки гострої респіраторної хвороби (кашель, чхання, нежить, лихоманку тощо), міряють температуру. Людей із температурою вище 37,2 градуса та явно хворих на станції не допускають.

Біля кас і терміналів, на платформах та у вестибюлях станцій має дотримуватися дистанція між людьми не менш ніж півтора метра. Для цього на підлогу нанесли спеціальні позначки. У разі скупчення пасажирів доступ на станції будуть обмежувати.

Дезинфекція на станціях проводитиметься щонайменше двічі на день. Стан здоров’я працівників метро обіцяють контролювати щодня.

Як повідомила пресслужба метрополітену, протягом місяця пасажири зможуть використати придбані раніше жетони зеленого кольору.  Сплачувати за проїзд можна карткою метро, KyivSmartCard, безконтактною банківською карткою будь-якої платіжної системи (на жовтих турнікетах), мобільними додатками Google Pay, Apple Pay та Kyiv Smart City, разовим квитком із QR-кодом (паперовим або електронним).

Фото УНІАН

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!



Джерело: ITV