У Києві відкрилась «Головна резиденція Святого Миколая» у козацькому стилі

image
28 Листопада 2023, 11:03
Поділитися:

У київському тематичному дендропару «Мамаєва Слобода», що в Солом’янському районі столиці почала свою роботу «Головна резиденція Святого Миколая».

Про це йдеться на офіційній сторінці «Музею живої історії Мамаєва Слобода» на Facebook.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

Родзинкою резиденції є різдвяна атмосфера зі старовинним козацьким колоритом. Тут гості зможуть погрітися, вмостившись на справжню піч, попити чай «Гербата» та спробувати медове печиво в атмосфері дідухів, вишиваних рушників, сволоків та сухоцвітів.

Діти зможуть розказати Святому Миколаю вірш чи заспівати пісню та отримати від нього подарунки.

У програму відвідування входять мініекскурсія по садибі, де розташована резиденція, зустріч та фото зі Святим Миколаєм, частування трав’яним чаєм і печивом та подарунок у вигляді печатного медового пряника «Рибка». Після завершення програми гості можуть прогулятися територією резиденції.

За попереднім замовленням для відвідувачів тут організовують дні народження, тематичні екскурсії, святкові квести, різдвяні майстеркласи (наприклад, з розпису іграшок або виготовлення різдвяної свічки), посвяти, театралізовані дійства та інші розваги.

Резиденція Святого Миколая у «Мамаєвій Слободі» працюватиме до 26 грудня. Адреса: вул. Михайла Донця, 2.

Раніше ми розповідали, що у Києві головну ялинку країни встановлять на Софійській площі. Таке рішення ухвалила Рада оборони столиці. Ялинку встановлять 3 грудня, а приберуть 20 січня 2024 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua