У Києві відкриють Центр психологічної стійкості

image
27 Січня 2023, 11:49
Поділитися:

27 січня 2023 г. 11:42

Столична влада розпочала створення тренінгового центру психологічної стійкості за підтримки Embassy of Canada to Ukraine. Він стане першим таким закладом не тільки у Києві, але й в Україні.

Про це, як передає KВ, повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ми розпочали створення тренінгового центру психологічної стійкості. Це буде перший такий заклад не тільки в Києві, а й в Україні. В приміщені, де він працюватиме, вже йде реконструкція, а сам Центр повинен запрацювати вже навесні”, – повідомила Марина Хонда.

За її словами, фахівці навчатимуть людей самостійно справлятися зі стресовими станами, надаватимуть групову та індивідуальну першу психологічну допомогу тим, хто її потребує, зокрема і демобілізованим військовим та членам їх родин.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Створення такого Центру – важливий етап розбудови системи соціально-психологічного навчання та допомоги цивільному населенню, формування навичок стресостійкості у мешканців міста’, – наголосила Марина Хонда.

Також вона додала, що Центр створюється за ізраїльськими методикам.

Нагадаємо, у Києві створено Консультаційний центр, який надає допомогу сім’ям із дітьми у зв’язку із незаконною депортацією, а також значною кількістю проблем, що виникають у них під час перетину державного кордону.

Читайте: У Києві створили Консультаційний центр для допомоги сім’ям із дітьми вирішувати проблеми незаконної депортації і перетину державного кордону

Фото: Марина Хонда

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона