У Києві відбувся Всеукраїнський з’їзд політичної партії «ЗА Майбутнє»

image
12 Вересня 2020, 22:22
Поділитися:

На з’їзді були присутні делегати з усіх областей України. Відбулося представлення команд обласних організацій та кандидатів на посади голів різних рівнів, ухвалення рішення про участь у місцевих виборах 2020 року.
Під час заходу голова партії «ЗА Майбутнє», народний депутат України Ігор Палиця представив основну програму і засади політсили. За його словами, головна теза, з якою партія йде на вибори, — це економічний прагматизм.
«Наша партія після перемоги буде захищати кожного українця, який хоче займатися бізнесом у цій країні, — починаючи від найдрібніших підприємців і закінчуючи власниками великого бізнесу. Ми повинні стати конкурентоспроможними у світі, і це для нас — завдання №1! Ми йдемо на місцеві вибори, щоб їх виграти! І ми будемо представлені в усіх органах влади на місцях — від ОТГ до обласних рад по всій території України», — сказав, відкриваючи захід, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.
«Зараз ми, фактично, маємо «зшити» країну, бо політика розділила людей. Це відбувається не останні 5 років, — про це під час з’їзду зауважив голова Київської обласної організації ПП «ЗА Майбутнє» Ярослав Москаленко. — Важливо, що з’явилася нова політична сила, яка об’єднає усіх із єдиною метою — працювати для людей. Ми наполягаємо на прагматичному процесі у роботі, але не в політиці. Стати флагманом того, щоб політика пішла з територіальних громад, щоб на місцях були люди, які будуть працювати».
Ярослав Москаленко підкреслив, що останнім часом проблеми людей цілковито змінилися. «Безробіття, злидні, злочинність. Це ті проблеми, які турбують українців більше всього. Ще п’ять років тому були зовсім інші проблеми — високі тарифи, платіжки.
Це означає, що людям стало дійсно дуже важко жити, багато хто практично у життєвому глухому куті, — зазначив він. — Тому потрібна влада, яка підставить людям плече, забезпечить роботою і побутом, допомагатиме вирішувати проблеми», — наголосив Москаленко,
Серед спікерів з’їзду були народний депутат України, співголова парламентського об’єднання «ЗА Майбутнє» Тарас Батенко, народний депутат Іван Чайківський, керівниця аграрного крила виборчого штабу партії «ЗА Майбутнє» Інна Костиря, лідерка жіночого крила «ЗА Майбутнє» Ірина Суслова, очільниця жіночого руху «ЗА Майбутнє» Одещини Тетяна Лазарева, депутат Київської міської ради Сергій Гусовський, депутат ВР VII та VIII скликань Олександр Шевченко.
Про проблеми в українській медицині та своє бачення шляхів їхнього подолання говорив відомий кардіохірург, заслужений лікар України Борис Тодуров.
«Я не буду членом партії, але сьогодні прийшов підтримати всіх вас, бо мені дуже імпонує позиція і прагнення лідера партії, в тому числі, й у частині підтримки медичної сфери. Немає медицини — немає держави!», — сказав він.
Підтримав колегу й доктор медичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії медичних наук України, директор Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини В’ячеслав Камінський.
Культура формує народ як націю. Це звичаї і традиції, образотворче мистецтво, музика, театр, кіно, література, поезія. Це — надбання народу, це — ідентифікація українців, це душа самої України! Про це у своєму виступі говорив лідер одного з найвідоміших українських гуртів «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка. «Я хочу, щоб артистів, які долучаються до діяльності партії, не використовували виключно на корпоративах, навіть загальнодержавного масштабу. Разом із багатьма творчими людьми ми мріємо про прекрасну Україну, країну майбутнього. Якщо ми разом будемо створювати класний український культурний простір, то в майбутньому матимемо гідну культуру, яка дасть поштовх для розвитку всього суспільства», — наголосив музикант.
«Ми — та політична сила, що хоче об’єднати всіх навколо однієї мети: подолати економічну кризу. Ми готуємося до великої політичної гри і сьогодні вже говоримо про участь у парламентських виборах, коли б вони не відбулися, — зауважив очільник Київського обласного осередку партії «ЗА Майбутнє» Ярослав Москаленко під час розмови з журналістами. — Найбільша проблема в тому, що політика нас розділила. Ми на власному прикладі хочемо об’єднати всіх політиків і почати ефективно працювати на місцях, знизу. Лише так ми зможемо побороти економічну кризу», — заявив Москаленко.

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород