У Києві відбудеться конкурс благодійників

image
12 Лютого 2019, 17:03
Поділитися:

Асоціація благодійників України оголошує конкурс «Благодійна Україна – 2018». Мета конкурсу – зробити волонтерство актуальним серед молоді.

У конкурсі можуть брати участь:

  • благодійники, які надавали благодійну в період з 1 січня по 31 грудня 2018 року
  • благодійні проекти (ініціативи)
  • суспільні інституції
  • представники медіа

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити за посиланням.

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: [email protected] до 15 березня 2019 року.

До заявки доцільно додати фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Представлено 16 основних колективних номінацій: Благодійність великого бізнесу; Благодійність середнього та малого бізнесу; Корпоративна благодійність; Колективне волонтерство; Всеукраїнська благодійність; Регіональна благодійність; Місцева благодійність; Благодійність в охороні здоров’я; Благодійність в освіті та науці; Благодійність в культурі та мистецтві; Благодійність в соціальній сфері; Благодійність в захисті України; Благодійність неурядового сектору; «Добро починається з тебе»; Благодійна акція року; «Платформа добра».

Індивідуальні номінації:

  1. Благодійник року.
  2. Волонтер року
  3. Меценат року

Спеціальні номінації:

  1. Народний благодійник.
  2. Медіа про благодійність
  3. Благодійність медіа
  4. Допомога з-за кордону.

Оголошення результатів конкурсу відбувається на прес-конференції, а оголошення переможців  – під час урочистої церемонії, яка щорічно відбувається в Києві.

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ