У Києві вчителька ставить в храмі свічки за упокій живої матері учня: деталі кричущої історії

image
15 Червня 2023, 10:08
Поділитися:

Київська вчителька, яка через скарги батьків була звільнена з займаної посади, зустрівши учня на вулиці, попросила його передати мамі, що ставить за неї свічки в церкві.

Кричущу історію в групі “Батьки SOS” повідомила киянка Антоніна Куртушинська.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Скоріше долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі події Києва, столичного регіону та України.

За її словами, вчителька образотворчого мистецтва спеціалізованої школи №197, що в Святошинському районі, дозволяла собі ображати дітей під час уроків, та навіть хапати їх за горло. Батьки неодноразово звертались до керівництва школи зі скаргами, та результату не було.

В квітні цього року після надання аудіозапису з доказами вчинків вчительки, її звільнили.

“Мої діти є учнями 5 та 11 класів цієї школи. Звільнення відбулось після останнього інциденту, який відбувся саме в 5-у класі, де навчається моя дитина, і, відповідно, я є дотичною до цієї ініціативи”, – пояснює Антоніна.

Та на цьому історія не закінчилась. Вчителька зустріла в парку учня, та просила передати його мамі, що в церкві регулярно ставить їй свічки за упокій.

“Мій син, учень 11-го класу, гуляв з однокласником в парку Совки, що знаходиться в Святошинському районі — там, де і школа. До них підійшла звільнена вчителька, і звернулась до мого сина з проханням передати мені привіт, і те, що вона, щосуботи ходить до храму і ставить мені свічку за упокій… Маячня, але це було сказано дитині в присутності іншої дитини, що я особисто розцінюю, як вчинення психологічного насильства!”, – розповіла мати учня.

Вона додала, що зараз вчителька працює в одній зі столичних приватних шкіл.

Користувачі мережі поділилися своїми враженнями і порадами в коментарях: “Мають створити якусь комісію, яка регулярно буде перевіряти вчителів на профпридатність, бо такі вчителі є в кожній школі без винятку. У мене були такі вчителі, у наших дітей такі вчителі. Це мабуть біль усіх батьків”, “В школах працює чимало таких психопатів, якщо не 90%. Доступ до дітей має бути з довідкою від психіатра”, “Не переживайте за ті свічки, вона їх ставить собі. Моліться за себе і свою родину”.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua