У Києві в Урядовому кварталі проводять контррозвідувальні безпекові заходи

image
11 Січня 2023, 10:09
Поділитися:

11 січня 2023 г. 10:02

Сьогодні, 11 січня 2023 року, в столиці в Урядовому кварталі Управління державної охорони України (УДО) при участі Служби безпеки України (СБУ), Нацполіції та військової служби правопорядку ЗСУ проводять безпекові заходи. Можливі перевірки документів громадян та догляд автотранспорту.

Про це KВ дізналась з повідомлення пресслужби УДО.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні в Урядовому кварталі міста Києва Управлінням державної охорони України проводяться контррозвідувальні (безпекові) заходи, метою яких є підвищення безпеки мирного населення Києва, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп”, – йдеться у повідомленні.

Крім УДО України у заходах беруть участь СБУ, Нацполіція та Військова служба правопорядку Збройних Сил України.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що під час проведення безпекових заходів відбуватиметься перевірка документів громадян та догляд автомобільного транспорту.

“Просимо громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години”, – зауважили в Управлінні держохорони.

Читайте: В Україні створена інтерактивна мапа потенційної мінної небезпеки

Фото: пресслужба СБУ.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона