У Києві в озері виявили тіло жінки, за серпень на водоймах міста загинуло 9 осіб

image
27 Серпня 2023, 12:18
Поділитися:

27 серпня 2023 г. 12:03

У Святошинському районі Києва вчора, 26 серпня, в озері поблизу вулиці Миколи Ушакова виявили тіло жінки. Водолази дістали потопельницю з води, що знаходилася на відстані 20 м від берега. Загалом тільки з початку серпня із столичних водойм було вилучено 9 потопельників.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС України в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“26 серпня о 15:15 до Служби порятунку 101 від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в озері неподалік вул. Миколи Ушакова, що у Святошинському районі столиці, у воді знаходиться тіло людини”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Водолази дістали тіло жінки з води, що знаходилось на поверхні на відстані 20 м від берега. Загиблу передали правоохоронним органам, які й будуть встановлювати причини та обставини трагічного випадку.

Як зазначили в ДСНС, у Києві стабільно тримається досить висока температура повітря, мешканці йдуть відпочивати до води. На жаль, не всі пам’ятають про заходи безпеки, що в свою чергу може призвести до фатальних наслідків.

“Тільки з початку серпня із столичних водойм було вилучено 9 потопельників”, – зауважили рятувальники.

Громадян закликають дотримуватись елементарних правил безпеки при відпочинку на воді.

Нагадаємо, 22 серпня у Києві рятувальники виявили потопельника у воді на Русанівській протоці. Водолази аварійно-рятувального загону вилучили тіло чоловічої статі на відстані 6 м від берегу. 20 серпня у Києві рятувальники дістали з річки Десенка потопельника. Провівши пошукові роботи, водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло чоловіка, на вигляд орієнтовно 30-35 років. 15 серпня, о 13:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на озері “Алмазне” під час купання з поля зору зникла людина. Водолази дістали тіло чоловіка з глибини 3,5 м на відстані 15 м від берега

Читайте: У Києві в одному з Святошинських ставків потонув чоловік, по Україні кількість загиблих на воді зросла на 20%

Фото: ГУ ДСНС України у Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона