У Києві уламки ворожих дронів пошкодили адмінбудівлю та 4 житлові будинки, – КМВА

image
14 Грудня 2022, 10:53
Поділитися:

Сьогодні зранку, 14 грудня, Київ зазнав дві хвилі атаки ворожих дронів-камікадзе. Завдяки роботі протиповітряної оборони та РЕБ вдалося знищити 13 «Шахедів, що летіли на столицу та область.

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

За його даними, завдяки ефективній роботі підрозділів ППО та РЕБ станом на 8:56 знищили 13 дронів-камікадзе, які запускали окупанти по Києву та області.

Внаслідок атаки у Шевченківському районі Києва чотири житлові будівлі було пошкоджено. Також уламки від збитого дрона впали на одну адмінбудівлю.

Київ зазнав дві хвилі атаки ворожих дронів. Завдяки ефективній роботі підрозділів ППО та РЕБ знищено 13 ворожих дронів. Уламки від збитих БПЛА влучили в одну адмінбудівлю та ще чотири житлові будівлі зазнали незначних ушкоджень (Шевченківській район столиці). Люди не постраждали, – повідомив Сергій Попко.

Нагадаємо, Київщину зранку середи, 14 грудня, знову сколихнули вибухи. Повідомлялося про роботу ППО.

Окрім того, за даними заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка, внаслідок атаки рф у Вишневому на Київщині пошкоджено приватний будинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua