У Києві триває Bouquet Kyiv Stage: гід фестивалем

image
24 Серпня 2020, 17:14
Поділитися:

До 25 серпня у Софії Київській триває третій фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2020 під девізом «Життя триває!». Традиційно Bouquet Kyiv Stage збирає шанувальників музики, літератури, візуального мистецтва і театру. 

Фокус-темою цьогорічного фестивалю «Місто майстрів». Вона спонукає до знайомства із талановитими людьми, тими, кого ми вже знаємо, і тими, кого можливо для себе відкриємо. Мовою музики цього року буде розкривають імена видатних майстрів: композиторів, педагогів, диригентів, виконавців.

Гід фестивалем

Під ясенем щодня відбуваються розмови з цікавими людьми та письменниками. Так, сьогодні гостем літературної програми буде авторка “Амадоки” Софія Андрухович, а завтра – письменниця-фантастка Світлана Тараторіна. 


На сцені ближче до вечора тривають концерти. Сьогодны ви маєте змогу почути особливу музичну програму “Букет для маестро Которовича” та співачку Назгуль Шукаєву, а завтра виступ Наталки Половинки та концерт оркестру New Era Orchestra.


Візуальна програма – це художні виставки з фокусом на період шістдесятників, а також проєктами, що поєднують візуальне мистецтво з новітніми технологіями.  В “Хілбні” можна побачити рестроспективну виставку Олександра Дубовика, батька головного символу фестивалю, букету, графіку 60-тників, а також інсталяцію на тему Києва і Булгакова. А в саду розмістився скульптурний проєкт “Тіні”.

З метою запобігання поширення COVID-19, під час фестивалю організатори дотримуватимуться усіх рекомендацій МОЗ та правил, впроваджених Кабінетом міністрів України, Київською міською радою про проведення культурно-масових заходів під час карантину. Є чіткі правила відвідування фестивалю. Це обов’язковий масковий режим, 
температурний скринінг, обмеження кількості перебування гостей на події, тільки сидячі місця і соціальна дистанція. Тому обираючи подію, радимо попередньо зареєструватися.

Вхід на фестиваль за квитком до Софії Київської: 100 грн, пільговий 50 грн.

ПРОГРАМА НА СЬОГОДНІ

Повну програму шукайте на сайті фестивалю.

Марія Катаєва

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ