У Києві терміново перевірять усі укриття та бомбосховища: в чому причина

image
17 Травня 2023, 15:43
Поділитися:

Столична влада заявила, що перевірить всі бомбосховища. Причина – скарга киян на закриті укриття під час останньої ракетної атаки.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, після останньої ворожої атаки кияни поскаржилися, що деякі укриття були закриті. Порушення зафіксували практично в усіх районах столиці.

У зв’язку з цим на засіданні Ради оборони столиці вирішили перевірити усі укриття та бомбосховища. Цим будуть займатися поліція, Муніципальна варта та чиновники районних адміністрацій.

В найстисліший термін усі укриття міста Києва мають бути проінспектовані, зафіксовані усі об’єкти до яких у цивільного населення немає доступу, а балансоутримувачі негайно забезпечать безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту, – зазначив Попко.

Раніше ми розповідали, що із 22 травня наземний громадський транспорт столиці у разі оголошення повітряної тривоги довозитиме пасажирів до найближчого укриття.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua