У Києві та області тимчасово припинили запис до електронної черги для оформлення паспортів

image
29 Жовтня 2022, 12:04
Поділитися:

29 жовтня 2022 г. 12:03

У Києві та Київській області підрозділи Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби (ЦМУ ДМС) скасували електронні черги. До наступного місяця прийматимуть лише тих, хто встиг отримати талон.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ЦМУ ДМС у Києві та Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“З 28 жовтня поточного року тимчасово припиняється запис до електронної черги для відвідувачів підрозділів Центрального міжрегіонального управління ДМС у Києві та Київській області”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що зміни обумовлені частими віяловими відключеннями електроенергії та повітряними тривогами у зв’язку з атаками з боку російського агресора.

У службі зауважили, що 10 листопада прийом громадян в усіх підрозділах ЦМУ ДМС у Києві та Київській області відбуватиметься в порядку живої черги. Водночас громадяни, які вже записані до попередньої електронної черги, будуть обслуговуватися у час, який визначено в талонах запису до черги, але з урахуванням поточної ситуації щодо можливості надання послуг у цей час.

Нагадаємо, 27 жовтня ц.р. росія знову атакувала об’єкти енергетичної інфраструктури України. З ладу виведена низка критично важливих об’єктів країни. Внаслідок цього в Києві та області виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. НЕК “Укренерго” запровадила більш тривалі екстрені відключення світла у Києві та області.

Читайте: Фахівці “Укренерго” планують протягом 2-3 тижнів усунути дефіцит електроенергії в столиці, спричинений атаками рф, – Кличко

Фото: ЦМУ ДМС у Києві та Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона