У Києві та Миколаєві частина будинків залишаються без тепла, – Міненерго

image
8 Лютого 2024, 14:13
Поділитися:

8 лютого 2024 г. 14:04

Учора, 7 лютого, внаслідок ворожих атак було відключено ділянку тепломережі у Києві, внаслідок чого без теплопостачання залишились 355 житлових будинків, 5 лікарняних закладів, 18 дитячих садків, 9 шкіл, 84 відомчих будівлі. Відновлювальні роботи тривають.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Міненерго.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Повідомляється, що відновлювальні роботи у столиці тривають.

Також через нові ворожі атаки пошкоджено теплові мережі у Миколаєві, без теплопостачання залишилось 9 житлових будинків. Внаслідок пожежі, що виникла на місці прильоту, у центрі міста без світла залишилися 82 побутових споживачі – усіх оперативно заживлено, окрім знищеного будинку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також ушкоджень зазнали повітряні лінії в області, внаслідок чого в області було знеструмлено 9 населених пунктів – станом на ранок усі споживачі зі світлом. Наразі тривають відновлювальні роботи в мережах.

Читайте: “Київтеплоенерго” розгорнуло дві мобільні котельні для опалення корпусів лікарні, поки триватиме ремонттепломережіна Усенка

Як писалаKВ,Києві внаслідок масованої ракетної атаки сьогодні вранці, 7 лютого, булопошкодженотеплову мережу на вул. Павла Усенка у Дніпровському районі. Роботи планують завершити протягом доби.

Нагадаємо, зранку 7 лютого ворог наніс третійракетний ударпо Києву у 2024 році. Силами та засобами протиповітряної оборони над містом було уражено приблизно два десятки ворожих ракет. У Голосіївському районі внаслідок падіння уламків сталося загоряння у 18-ти поверховому будинку та у будівлі СТО.

Читайте:Кількість загиблих від ракетного обстрілу в Києві зросла до чотирьох

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона