У Києві судитимуть чоловіка за домашнє насильство відносно співмешканки

image
16 Жовтня 2023, 17:54
Поділитися:

У Києві судитимуть чоловіка за домашнє насильство відносно співмешканки. Порушник систематично провокував сімейні конфлікти, ображав та погрожував жінці. Наразі чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Поліція Києва.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

Від заявниці неодноразово надходили звернення до поліції щодо вчинення відносно неї домашнього насильства. Місцева мешканка скаржилась на постійні образи та погрози від чоловіка.

На усі виклики виїжджала мобільна група протидії домашньому насильству та за скоєне кривдник притягувався до адміністративної відповідальності, однак шлях виправлення не став. Тож ми розпочали кримінальне провадження за ст. 126-1 Кримінального кодексу України – домашнє насильство, – розповів слідчий Шевченківського управління поліції Альберт Сардарян.

Відповідно до результатів проведеної експертизи щодо психологічного стану, у потерпілої виявлені наявні зміни в психоемоційному стані, що виникли саме через сімейні конфлікти.

Нині слідчі Шевченківського управління поліції завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті. Кривднику загрожує до двох років позбавлення волі.

Ми раніше писали про те, що у Києві чоловік буде притягнутий до відповідальності за випадки домашнього насильства щодо своєї дружини перед судом.

Також розповідали, що у Дніпровському районі столиці 49-річний киянин багато разів притягувався до адміністративної відповідальності через приниження та погрози в бік дружини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua