У Києві стартував місячник з благоустрою та озеленення

image
4 Квітня 2023, 19:28
Поділитися:

Після зимового періоду в Києві розпочався весняний місячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста, який триватиме до 1 травня.

Про це інформують у пресслужбі КМДА.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх новин Києва, Київщини та України.

До наведення порядку у столичних парках і скверах, на прибудинкових територіях, дитячих і спортивних майданчиках, дорогах та інших територіях залучені всі відповідні міські служби і комунальні підприємства. Долучитись до масштабного прибирання зможуть і всі охочі кияни – під час проведення загальноміської толоки.

Зокрема, заплановано ліквідувати стихійні сміттєзвалища, очистити будівлі і споруди від графіті, прибрати об’єкти стихійної торгівлі. Отож, мешканці, за потреби, можуть звертатися до Контактного центру міста Києва 15-51 щодо накопичень сміття чи інших порушень благоустрою на прибудинкових територіях, – йдеться в повідомленні.

Персональну відповідальність за роботу районних служб покладено на керівників районів. За результатами весняного місячника з благоустрою спеціальна комісія, створена для дієвого контролю за виконанням його заходів, складе рейтинги райдержадміністрацій, структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації і комунальних підприємств. Також будуть визначені переможці.

Як ми повідомляли раніше, 18 вересня минулого року, у Києві провели традиційне осіннє прибирання. На понад 50 локаціях прибирали комунальні служби міста, представники громадських організацій, зокрема Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine, муніципалітету та небайдужі громадяни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua