У Києві сталась масштабна пожежа на СТО: є потерпілий, – ФОТО

image
15 Листопада 2023, 18:23
Поділитися:

У Солом’янському районі Києва ввечері 14 листопада сталася серйозна пожежа. Горіла станція технічного обслуговування автомобілів, один співробітник зазнав незначних травм, але відмовився від госпіталізації.

Про це інформує пресслужба Головного управління ДСНС у м. Києві.

Ще більше новин читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Близько півтори години знадобилося столичним рятувальникам для ліквідації пожежі на станції техобслуговування автомобілів у Солом’янському районі Києва. Зайнялася одна з машин і вогонь перекинувся на будівлю. Унаслідок пожежі незначні опіки отримав працівник СТО.

Ц столиці сталась масштабна пожежа на СТО, ГУ ДСНС у м. Києві

Ц столиці сталась масштабна пожежа на СТО, ГУ ДСНС у м. Києві

Рятувальники отримали повідомлення про пожежу на СТО, розташованій на вулиці Ушинського, о 17:11. Як з’ясувалося на місці, загорівся один з автомобілів. Пізніше спалахнули легкозаймисті матеріали, що зберігалися в будівлі СТО.

Загалом вогонь охопив територію площею 250 кв м. На місці події працювали 4 одиниці техніки і 20 рятувальників. Пожежу загасили о 18:51.

Ми повідомляли раніше про те, що у Шевченківському районі Києва в середу, 15 листопада, сталась пожежа в гуртожитку. Під час гасіння вогню рятувальники евакуювали з будівлі 30 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua