У Києві спіймали серійного отруйника

image
28 Жовтня 2019, 09:03
Поділитися:

Столичні правоохоронці затримали іноземця-клофелінщика. Під час спільного відпочинку зловмисник підсипав у напої потерпілих невідому речовину, від якої останні втрачали свідомість. Після цього чоловік забирав у жертв мобільні телефони, ювелірні вироби та гроші.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.   

– До Дніпровського управління поліції звернулася 41-річна киянка, яка повідомила, що після вживання безалкогольних напоїв із чоловіком, з яким нещодавно познайомилася, втратила свідомість. Після цього, прийшовши до тями, жінка виявила відсутність двох мобільних телефонів та банківських карток, – розповіли правоохоронці.  

Поліцейські задокументували даний злочин та розпочали пошуки зловмисника.

Через декілька днів із аналогічною заявою звернулися троє іноземців.

Вони розповіли, що на вулиці зустрілися з чоловіком, котрий запропонував їм продовжити знайомство у лазні. Там вони випили та втратили свідомість. Коли отямились, то виявили відсутність не тільки нового знайомого, але й особистих речей.

– Підозрюваного затримали біля його квартири. Ним виявився 45-річний іноземець, який два місяці тому приїхав до столиці та орендував житло подобово. У правопорушника виявили та вилучили ґаджети потерпілих та медичний препарат, який він підливав своїм жертвам, – розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Наразі призначено експертизи для того, аби встановити, яку саме речовину використовував зловмисник.

Іноземцю-клофелінщику інкримінують розбій. Йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ