У Києві шукають учасників поліцейських комісій

image
12 Червня 2019, 12:06
Поділитися:

Київська міська рада до першого липня 2019 року продовжила пошук представників громадськості, які можуть бути включені до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції України у місті Києві.

Мета конкурсу – обрати представників від громадськості, здатних професійно виконувати повноваження членів поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у м. Києві.

– Якщо Ви маєте бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет, та виявили бажання стати членом поліцейської комісії ГУ Національної поліції у м. Києві, пропонуємо подати до Київради (Хрещатик, 36) документи, – повідомили у Київраді.

Для участі у конкурсі потрібно подати такі документи:

1. Власноручно написана заява довільної форми (зазначити надання особою згоди на на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»).

2. Ксерокопію паспорта громадянина України (1 – 2 сторінки та сторінка з інформацією про останнє місце реєстрації кандидата).

3. Автобіографію (у довільній формі).

4. Копії документів про освіту.

5. Копія трудової книжки (за наявності).

6. Характеристика з місця роботи (за наявності).

7. Рекомендації (за наявності).

Довідки за телефоном: 202-76-88.

Конкурс продовжили тому, що до постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції надійшла лише одна заява про обрання до складу поліцейської комісії. А громаду міста у ній мають представляти двоє осіб.

Максимальний строк повноважень члена поліцейської комісії становить три роки і він може суміщати ці обов’язки з основною роботою.

Основні повноваження поліцейської комісії – проведення відбору на службу в поліцію та проведення конкурсу для призначення на вакантну посаду.

Комісія діє на постійній основі.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ