У Києві шахрай продав квартиру вартістю 3 млн гривень, поки хазяйка перебувала за кордоном

image
22 Червня 2022, 15:10
Поділитися:

22 червня 2022 г. 15:03

У Києві правоохоронці викрили чоловіка, який, використовуючи підроблені документи, продав чужу квартиру в центрі столиці біля Володимирського собору. Її вартість становить понад 3 мільйони гривень.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник, користуючись тим, що власниця квартири виїхала за кордон, на підставі підробленого договору купівлі-продажу зареєстрував за собою право власності на квартиру, що розташована поруч з Володимирським собором у Києві, та у подальшому перереєстрував її на третіх осіб”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Прокурорами Дарницької окружної прокуратури Києва зловмиснику повідомлено про підозру та за місцем його проживання проведені обшуки. Слідчі дії тривають, вживаються заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до вчинення злочину.

З метою недопущення подальших незаконних дій на квартиру в історичному центрі столиці вартістю понад 3 млн гривень накладено арешт.

Нагадаємо, столичні правоохоронці підозрюють чоловіка у викраденні сертифікатів від “Червоного Хреста”, які були призначені для переселенців та постраждалих від бойових дій. Зловмисник зробив копії ваучерів під час друку в типографії, та розрахувався ними на касах супермаркету.

Читайте: У Києві при спробі продати призначені для військовослужбовців автомобілі затримали псевдоволонтера

Фото: Київська міська прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона