У Києві розпочалися гідравлічні випробування: в яких районах не буде гарячої води

image
11 Травня 2022, 13:26
Поділитися:

З 10 травня в Києві розпочалися гідравлічні випробування тепломереж. Випробовувати мережі будуть у всіх районах міста поетапно. Це означає, що на 2 тижні кияни залишаться без гарячої води.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини КиєвА, регіону та України.

Зазначається, що наразі роботи проводяться на мережах у Голосіївському, Святошинському, Шевченківському, Оболонському та Дарницькому районах.

На випробовування та ремонт виявлених пошкоджень мереж потрібно орієнтовно 2 тижні для кожної ділянки. На цей час гаряче водопостачання буде призупинене, – розповів Поворозник.

У столичній адміністрації наголосили, що гідравлічні випробування необхідні для того, щоб виявити та своєчасно усунути “слабкі” місця трубопроводів. Це важливий етап підготовки тепломереж до навантаження в опалювальний період.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що до Києва на третій місяць з початку російського вторгнення росії повернулися близько 2,5 мільйонів мешканців, а це майже дві третини від довоєнного часу. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко у ефірі Національного телемарафону.

Також ми повідомляли, що міський голова Києва Віталій Кличко розповів, скільки коштуватиме відновлення зруйнованих будинків через збройну агресію рф у столиці. Про це очільник столиці заявив в загальнонаціонального телемарафону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua