У Києві рецидивіст пропонував 300 доларів щомісяця за “кришування” борделю

image
7 Листопада 2023, 16:33
Поділитися:

7 листопада 2023 г. 16:25

Столичні правоохоронці затримали чоловіка на спробі підкупити поліцейського. Правопорушник пропонував правоохоронцю хабар щомісяця, аби працівники поліції не заважали функціонуванню “місця розпусти”. Фігуранту, який раніше вже не один раз відсидів у тюрмі за тяжкі злочини, загрожує до восьми років ув’язнення.

Про цеKВ дізналася з повідомлення поліції Києва 7 листопада 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Правоохоронці виявили функціонування місця розпусти в одній із квартир на бульварі Миколи Міхновського. Аби не нести покарання за скоєне та продовжувати займатися незаконною діяльністю, чоловік вирішив домовитись із працівником поліції та запропонував йому хабар. Кожного місяця правопорушник обіцяв 300 доларів за те, аби правоохоронець не вживав заходів реагування щодо борделю”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згаданий поліцейський не взяв хабар, натомість оперативники управління внутрішньої безпеки разом зі слідчими Печерського управління поліції затримали порушника у службовому кабінеті посадовця поліції одразу після передачі частини неправомірної вигоди – 18 тисяч гривень.

“За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець іншої держави, 1984 року народження, неодноразово судимий за вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів”, – сказано в релізі.

Відділ комунікації поліції Києва додатково повідомляє, що фігуранту оголошено про підозру скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. За спробу підкупу службової особи чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі. Окрім цього, слідчі проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України – створення або утримання місць розпусти і звідництво.

Читайте: Столичні правоохоронці викрили бордель, який працював під виглядом масажного салону (фото)

Фото: Поліція Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона