У Києві ремонтуватимуть ескалатор на одній із центральних станцій

image
1 Червня 2022, 12:36
Поділитися:

У Києві у міському метрополітені попередили про почерговий ремонт ескалаторів на одній з центральних станцій міста. Роботи розпочнуться з 2 червня і триватимуть до 19 серпня 2022 року.

Про це повідомила пресслужба КМДА.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу. Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Мова йде про ремонт ескалаторів між станціями метрополітену “Золоті ворота” та “Театральна”. Ремонтувати підйомники будуть почергово.

Капітальний ремонт ескалатора обов’язково проводять після пробігу 150-160 тисяч км. Підйомний механізм повністю розбирається, а зношені деталі замінюються.

Зазначимо, що раніше у Києві було ухвалено рішення повернути плату за проїзд у метрополітені з 16 травня. Але інтервал руху поїздів буде меншим – орієнтовно 5 -7 хвилин.

Ми також писали про те, що в Києві на маршрути вийдуть три нових трисекційних трамваї “Татра-Юг” від вітчизняного виробника. В столичній адміністрації зазначили, що до кінця 2023 року столиця планує отримати 20 трамвайних вагонів.

Крім того, повідомляли, що з 16 травня у Києві відновили плату за проїзд у громадському транспорті, а з 21 травня у столиці подорожчав проїзд у приватних маршрутках. Тепер замість 10 грн, громадянам доведеться платити по 15 грн за поїздку.

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua