У Києві ремонт колій змінить рух трамвайних маршрутів у Шевченківському та Дніпровському районах

image
8 Липня 2022, 14:16
Поділитися:

8 липня 2022 г. 13:45

У Києві з 9 по 17 липня змінить маршрут трамвай № 5 у Дніпровському районі. Зміни відбудуться через ремонт колій біля станції швидкісного трамваю “Троєщина-2”. Крім того, в суботу закриють рух трамваїв №14 та №18 на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців. Рух буде організовано трасою маршруту № 15 “Проспект Відрадний – вулиця Старовокзальна”.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, у Дніпровському районі із 9 до 17 липня буде змінено маршрут трамваїв № 5. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт трамвайної колії біля станції швидкісного трамвая “Троєщина-2”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Рух трамваїв на ділянці від станції “Романа Шухевича” до станції “Троєщина-2” буде закрито. Трамвай курсуватиме від вулиці Сержа Лифаря до станції “Романа Шухевича”. Для зручності пасажирів маршруту присвоєно номер 5К.

Водночас збільшується кількість автобусів на маршрутах №№ 21, 61.

Крім того, Поворозник повідомив що завтра, 9 липня, у зв’язку із ремонтом трамвайних колій на вулиці Глибочицькій буде змінено маршрути трамваїв №№ 14, 18. Із 10:00 до закінчення робіт, орієнтовно до 14:00, рух трамваїв на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців буде закрито.

Трамваї №№ 14, 18 курсуватимуть трасою маршруту № 15 ”Проспект Відрадний – вулиця Старовокзальна”.

Нагадаємо, у Києві 6 липня відновили роботу за постійними схемами руху автобусні маршрути №№ 69 та 90. Раніше ці автобуси курсували за тимчасовими схемами руху, зумовленими розташуванням блокпостів та захисних споруд.

Зауважимо, у Києві на Подільському узвозі розпочався поточний ремонт, дорожники на окремих ділянках оновлять покриття із гранітної бруківки.

Читайте: На Подільському узвозі столиці частково обмежено рух транспорту

Фото: КП “Київпастранс”

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона