У Києві провели виїзний штаб із підготовки міста до опалювального сезону

image
5 Липня 2023, 20:14
Поділитися:

5 липня 2023 г. 20:06

У Києві провели штаб з підготовки до опалювального сезону. Чиновники наказали усім обслуговуючим компаніям, щоб системи теплопостачання були стовідсотково готові до зими.Міська влада каже, що найбільш проблемні при підготовці до холодів – приватні теплопостачальники.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення на Офіційному порталі Києва 5 липня 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Представники КМДА та комунальних служб провели його (виїзний штаб з підготовки до опалювального сезону – KВ) на одній із проблемних дахових котелень, де системно виникають труднощі на початку і під час проходження осінньо-зимового періоду.

Ці та інші проблеми треба інвентаризувати і вирішувати зараз, а всі без винятку посадові особи мають розуміти відповідальність”, – сказано в повідомленні КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, якого цитує пресслужба КМДА, проблематика дахових котелень потребує окремих технічних та організаційних рішень – адже кожен випадок досить специфічний і дуже часто виникає в результаті “банального безгосподарського підходу підприємства, що обслуговує такі котельні”.

“Як правило, це приватні компанії. Але тепло взимку повинні отримувати всі кияни, незалежно від того, у яких будинках вони живуть і якої форми власності обслуговуюча компанія. Усі без винятку системи теплопостачання повинні бути технічно підготовлені, мають бути узгоджені взаємовідносини та розрахунки з НАК “Нафтогаз”, виконані всі планові регламентні роботи тощо”, – сказав на виїзному штабі Пантелеєв.

Нагадаємо, торік опалювальний сезон в Києві розпочався 20 жовтня.

Читайте: Столична влада вирішила 8 квітня завершити опалювальний сезон

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона