У Києві презентують молодіжну комедію з Дашею Астаф’євою

image
29 Жовтня 2019, 09:47
Поділитися:

30 жовтня в cтоличному кінотеатрі «Сінема Сіті» (ТРЦ «Ocean Plaza») відбудеться зіркова вечірка – прем’єра комедїї «Кошмарний директор або Школа № 5» з Дашею Астаф’євою, Оксаною Сташенко, Дмитром Суржиковим та Сергієм Фроловим у головних ролях. 

Фільм розказує про нового директора школи, котрий раніше працював у колонії, та учнів найжахливішої школи району. Історія про те, як дорослі і підлітки змінюють один одного, про їх помилки, другий шанс, перше справжнє кохання, котре і в 15, і в 45 однаково шалене, і про те, що найважливіше бути собою, адже сам себе не надуриш, правда?

«Кошмарного директора» зіграв Сергій Фролов, відомий за фільмом «Таємний щоденник Симона Петлюри».

Автори сценарію – Тетяна Гнєдаш, Саша Ткаченко та Іван Шишман, режисер-постановник – Міла Погребиська.


Також у фільмі зіграли: експерт та учасники шоу «Топ-модель по-українськи» Сергій Нікітюк, Дмитро Топоринський, Єгор Степаненко, співак Віктор Павлік, зірка серіалу «Київ вдень та вночі» Тася Щурук, гурт HighUp5, Федір Гурінєц, Олександр Рудинський, Петро Ніньовський та інші. 

У широкий прокат стрічка виходить 31 жовтня. 

На вас чекає: червона доріжка, яскраві фотозони, концерт від гурту HighUp5, знайомство та спілкування з акторами фільму, частування від «Сушия» та BonAqua, розіграші подарунків від студії «HighUpStudio» та чудовий настрій. 
Ведучий вечора: KISHE.

Коли: початок вечірки о 19:20, початок сеансу о 20:00.
Де: кінотеатр «Сінема Сіті», ТРЦ «Ocean Plaza», вул. Антоновича, 176.
Вартість квитків: 130 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ