У Києві правоохоронці затримали чоловіка за незаконне зберігання боєприпасів (фото)

image
4 Жовтня 2023, 12:54
Поділитися:

4 жовтня 2023 г. 12:44

У Києві правоохоронці затримали чоловіка за незаконне зберігання боєприпасів. При обшуку в квартирі фігуранта було виявлено та вилучено 3 гранати та запали до них, 296 набоїв різного калібру, пістолет. Порушнику загрожує до семи років за гратами.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що викрили чоловіка столичні правоохоронці під час реалізації оперативної інформації.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За вказаною адресою під час огляду було вилучено дві гранати Ф-1 та одну РГО, запали до них, набої кількістю 296 штук калібру 5.45 та 5.56, чотири магазини до автоматичної зброї та бойовий пістолет марки “ТТ” з магазином до нього.

Всі вилучені предмети направлені на експертне дослідження, 33-річного киянина затримали.

Слідчими слідчого відділу управління поліції в метрополітені, за погодження Подільської окружної прокуратури, правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 263 КК України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Наразі фігуранту загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва правоохоронці затримали жінку, яка налагодила канал збуту боєприпасів. Уродженка Тернопільщини продавала гранати по 4 тис. гривень за штуку. Продавчиню затримали, встановлюється канал надходження боєприпасів.

Читайте: На Київщині двоє чоловіків зберігали ЗРК окупантів з боєприпасами на 30 млн гривень (фото)

Фото: ГУ Нацполіції в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона