У Києві правоохоронці викрили мережу борделів, яку організувала 22-річна іноземка, – ФОТО, ВІДЕО

image
15 Грудня 2022, 15:15
Поділитися:

У Києві викрили групу осіб, яка організувала мережу борделів у столиці. У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 22-річна іноземка орендувала 17 приміщень на території Києва, а потім шукала жінок, які надавали сексуальні послуги за гроші.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

У столиці викрили групу, яка організувала незаконну діяльність борделів, Поліція Києва

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Також зловмисниця залучила ще чотирьох спільниць, до обов’язків яких входило проведення кастингу з дівчатами, облік відпрацьованих ними годин та розподіл між ними грошей.

Гзп свої послуги жінки брали від 5000 до 6500 гривень, з яких 30% одержували дівчата, а 70% – учасниці злочинного угруповання.

Також правоохоронці з’ясували, що до зайняття проституцією правопорушниці залучали і неповнолітніх, які опинилися у складних життєвих обставинах та вирішили таким чином заробити.

У столиці викрили групу, яка організувала незаконну діяльність борделів, Поліція Києва

У столиці викрили групу, яка організувала незаконну діяльність борделів, Поліція Києва

Під час обшуків правоохоронці вилучили банківські картки, гроші, чернові записи та мобільні телефони.

За сутенерство п’ятьом фігуранткам загрожує до 7 років позбавлення волі. На 10 робітниць борделів поліцейські склали адміністративні протоколи за проституцію.

Раніше ми писали про те, що на Київщині правоохоронці викрили столичну сутенерку, яка організувала в Києві підпільний «бізнес» з надання сексуальних послуг на території столиці та області.

Також ми повідомляли, що правоохоронці викрили та припинили діяльність двох місць розпусти на території Києва.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua